Четверг, 18.04.2024, 23:15
Приветствую Вас Гость | RSS
Меню сайта
Друзья сайта
  • Видео смотреть

  • Смотреть

  • Мультики

  • Категории раздела
    МТС [719]
    МТС, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    Билайн [151]
    Билайн, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    МТС Украина [1702]
    МТС Украина, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    Киевстар [383]
    Киевстар, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    Мегафон Москва [224]
    Мегафон Москва, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    Обзор Мобильных Телефонов [32]
    Nokia, Glofiish, Sony Ericsson,, новости
    Мегафон [179]
    Мегафон, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    Билайн украина [2]
    Билайн украина, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    Life [1]
    Life, смс, тарифы, бесплатно, интернет, телефон, ммс, модем, акции, услуги, новости
    Статистика

    Онлайн всего: 1
    Гостей: 1
    Пользователей: 0
    Форма входа
    СМС Поздравления
    Наш опрос
    Оцените мой сайт
    Всего ответов: 259
    Главная » 2012 » Ноябрь » 1 » «Київстар» визначив найрозумнішого українця — знавця на мільйон

    Новости, МТС, МТС Украина, Билайн, Билайн Украина, Мегафон, Киевстар, Мегафон Москва, Life Украина, услуги, телефон, модем, акции, тарифы, интернет, бесплатно, смс, ммс

    13:23
    «Київстар» визначив найрозумнішого українця — знавця на мільйон

    Добавь статью «Київстар» визначив найрозумнішого українця — знавця на мільйон в сервис социальных закладок.

    «Київстар» визначив найрозумнішого українця — знавця на мільйон

    Три місяці та близько 4 мільйонів запитань, 89 знавців та 1 мільйон гривень для найкращого з них — саме такі цифри характеризують фінал національного проекту «Київстар» — «Знай Украйну». Визначення головного «розумника» країни відбулось 28 жовтня 2012 року.
    Які здібності, скільки часу та які інвестиції потрібні, щоб стати мільйонером? Відповідь проста: великий багаж знань, 30 хвилин та 7,44 грн. Саме такою є ціна визнання як головного розумника країни, учасника проекту «Знай Україну» Юрія з міста Кам’янець-Подільський. За 30 хвилин він відповів на 100 запитань, що стало найзначнішим результатом всього тестування.
    Проста механіка проекту (SMS-тестування протягом сесії у 30 хвилин або до першої невірної відповіді) та залежність результатів лише від рівня знань учасника привернули велику увагу до проекту. Загалом в опитуванні взяли участь близько 500 тисяч користувачів — пересічних українців з усіх регіонів.
    Учасники відповіли на 4 млн запитань, на 75% з них — вірно. Кількість SMS-сесій перевищила 900 тисяч. Також українці охоче користувались безкоштовним аналогом послуги в інтернеті: на сайті iloveukraine.com.ua вони пройшли тестування понад 12 тисяч разів, у соціальній мережі ВКонтакті — майже 30 тисяч разів, у Facebook — близька 4 тисяч.
    За три місяці існування проекту 89 українців стали Знавцями дня та отримали по 20 тис. грн, з них 13 стали Знавцями тижня та отримали по 80 тис. грн, і один з них — Знавцем проекту на 1 мільйон гривень. За відгуками знавців, більшість з них планує витратити отримані грошові подарунки на подорожі та подальшу освіту.
    «Щороку ми ініціюємо діалог із суспільством на важливі соціальні теми. Тема останніх двох років — це знання та шанування своєї країни, а також любов до неї. Проект «Знай Україну» мав на меті стати стимулом для українців цікавитися більше нашою країною. І враховуючи кількість учасників та процент вірних відповідей, своєї мети він досяг. Принаймні, кожен користувач, який брав участь в опитуванні, 100% дізнався щось нове», — коментує результати проекту Жанна Пархоменко, директор з корпоративних зв’язків «Київстар». — «Ми і далі надаватимемо можливість усім бажаючим розширювати свої знання. Наприклад, вже зараз «Київстар» готує новий освітній історико-географічний онлайн-проект на базі карт українських земель 15-18 століть. Плануємо реалізувати його до кінця 2012 року».
    На ідею реалізувати проект «Знай Україну» «Київстар» надихнули результати дослідження1 GfK Ukraine, за яким частка українців, впевнених у своїх знаннях щодо історії, культури, досягнень України, становила лише 16%; кількість тих, хто визнав свої знання як поверхневі, становила 60%, а 19% вважали, що погано знають свою країну. При цьому 90% респондентів були впевнені у необхідності таких знань, а 65% хотіли б дізнатися про Україну більше. «Знай Україну» став логічним продовженням попереднього проекту «Київстар» 2011 року «Поділіться любов’ю до України», в рамках якого всі бажаючі могли публікувати фото місць країни на сайті iloveukraine.com.ua.
    Проект «Знай Україну» тривав з 1 серпня по 28 жовтня 2012 року. Він складався з трьох частин: інформаційно-розважальної контент-послуги «Проект «Знай Україну», пізнавальної рекламної кампанії за участю Олега Скрипки та порталу iloveukraine.com.ua. Для реалізації SMS-тестування «Київстар» розробив 5 тисяч запитань сумісно з експертною радою — спеціалістами Київського славістичного університету. Для запуску проекту команда розробників працювала чотири місяці.
    Тепер, після закінчення опитування, портал iloveukraine.com.ua продовжуватиме свою роботу як фотобанк зображень видатних місць України — наразі він налічує близько 125 тисяч світлин.
    «Київстар» втілює корисні для суспільства розвиваючі проекти.
    1 Кількісне дослідження GFK Ukraine у II кварталі 2012 року, вибірка — 1800 респондентів, міста 50 тис.+
    Дізнавайтеся новини першими на офіційній твіт-сторінці «Київстар»
    Довідка про національного оператора телекомунікацій «Київстар»
    «Київстар» – оператор №1 на ринку мобільного зв'язку, один з найкращих брендів в Україні. За даними щорічного дослідження компанії Ericsson, мережа мобільного зв'язку «Київстар» є однією з найкращих у Європі і охоплює всі великі та малі міста України, а також понад 28 тис. сільських населених пунктів, усі основні національні та регіональні траси, більшість морських і річкових узбереж України. «Київстар» надає послуги EDGE/GPRS на всій території свого покриття, а також роумінгові послуги в 195 країнах на 5 континентах. «Київстар» надає телекомунікаційні послуги під брендами «Київстар», djuice та «Київстар Бізнес».
    «Київстар» – досвідчений учасник ринку послуг фіксованого зв'язку для бізнесу та широкосмугового доступу на базі FTTB. Мережа широкосмугового інтернету (послуга «Домашній Інтернет») функціонує у 138 містах України.
    «Київстар» є українською бізнес-одиницею VimpelCom Ltd. – глобальної телекомунікаційної групи, яка працює на ринках країн Європи, Азії та Африки. www.kyivstar.ua, www.djuice.ua,www.beeline.ua, www.vimpelcom.com

    Новости мобильной связи «Київстар» визначив найрозумнішого українця — знавця на мільйон

    Новости Киевстар, акции, тарифы, интернет, услуги, телефон, модем, бесплатно, смс, ммс, новости


    Киевстар Интересные новости: «Автоматические Экстра деньги» – новая функция популярной услуги «Киевстар» 5273 просмотров
    «Киевстар» информирует о завершении перехода на европейскую систему нумерации 1411 просмотров
    Новые удобные функции услуги «Уведомить меня» для клиентов «Киевстар» 1298 просмотров
    Киевстар вводит услугу SMS-сообщений для пользователей «ВКонтакте» 1363 просмотров
    Новости Киевстар предлагает бесплатно активировать «СИМ-пару» 1676 просмотров

    Ссылка «Київстар» визначив найрозумнішого українця — знавця на мільйон

    html-cсылка на публикацию
    BB-cсылка на публикацию
    Прямая ссылка на публикацию

    МТС, МТС Украина, Билайн, Билайн Украина, Мегафон, Киевстар, Мегафон Москва, Life Украина акции, тарифы, интернет, бесплатно, смс, ммс, услуги, телефон, модем


    Прикрепления: Картинка 1
    Категория: Киевстар | Просмотров: 859 | Добавил: kyivstar | Рейтинг: 0.0/0
    Всего комментариев: 0
    Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
    [ Регистрация | Вход ]
    Select Language
    Поиск
    Аудио Поздравления
    Календарь
    «  Ноябрь 2012  »
    ПнВтСрЧтПтСбВс
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930
    Архив записей

    Новости мобильной связи: МТС, МТС Украина, Билайн, Билайн Украина, Мегафон, Киевстар, Мегафон Москва, Life Украина, услуги, телефон, модем, акции, тарифы, интернет, бесплатно, смс, ммс
    смс пасха открытки поздравления интернет мтс коннект мтс 1 мая Билайн закупки МТС Украина 9 мая день победы киевстар роуминг Мегафон Москва день рождения SMS мегафон Бесплатные телефон nokia Акции год новый рождество крещение Татьянин день день влюбленных день святого валентина МТС Коннект 3G 23 февраля День защитника Отечества 8 марта мобильный интернет акция С Новым годом Тариф MMS Sony Ericsson МТС Бонус 2015 SMS-сообщения Христово 3G Интернет-Помощник 25 января 2016 Обезьяны услуги WiFi GOOD’OK djuice услуга sms-сообщений тарифы Безлимитный интернет Red Energy SMS-сообщение MUZon С пасхой с днем рождения Диалог С 1 Мая Днем Победы с 9 мая С Днем Победы К Дню победы МегаФон-бонус смартфон МТС Клик Яндекс.Карты годом новым вконтакте Бит новогодние Samsung с Рождеством Христовым Facebook С Рождеством С Старым Новым Годом Со Старым Новым Годом старый новый год Господне с 23 февраля MMC С 8 Марта Легкий платеж ММС RED BOX ULTRA к Новому году картинки BlackBerry С Днем работника Прокуратуры надпись бесплатно День студента новый год
    Mcn.At.Ua ©2010 - 2024Создать бесплатный сайт с uCoz